تبلیغات
ایران فیشینگ - تنها تفاوت بین جوشانده و طعمه خمیر
 
                                                        

علاقمندان ودوستان عزیز شما
می توانید با ارسال مقالات،
روشهای ماهیگیری،خاطرات،
تجربیات ،عکسها و....ما را در
هر چه بهتر شدن این سایت
یاری نمایید .
پیشاپیش از شما متشکریم
مدیر سایت : میلاد صادق زاده
  • l
  • Gmail
  • sendphotofishing@gmail.com
    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • آخرین بروز رسانی :
    تنها تفاوت بین جوشانده و طعمه خمیر



    همیشه اسم طعمه جوشانده یا به قول دوستان ماهیگیر بویله اسمی است که در ذهن ماهیگیران علامت تعجب به و جود می آورد و آن ماهیگیران با خود می گوید که طعمه جوشانده امکان دارد چه طعمه ای باشد یا چگونه درست می شود آیا من  می توانم آن طعمه را خودم درست کنم



    تنها فرق اساسی بین خمیر های معمولی که مادر ماهیگیری استفاده می کنیم با جوشانده در این است که این طعمه ها را برای اینکه ماندگاری بیشتری را در زیر آب داشته باشد آن را می جوشانند و قبل از جوشانیدن آن را به شکل خواصی در می آورند..



    ما در یک خمیر از موادی مانند تخم مرخ انواع افزودنی ها و عصاره ها استفاده می کنیم و دقیقا همین مواد هم در جوشانده های استفاده می شود پس شما هم می وتانید به راحتی جوشانده های مورد علاقه خود با اسانس های مختلف را به راحتی در خانه درست کنید.



    من نمی توانم به شما بگویم که از چه جوشانده ای با چه موادی در ساخت آن استفاده کنید زیرا ماهی های هر منطقه به مواد و طعمه های خاصی علاقه دارند و شما با ید از آن مواد ها در ساخت طعمه استفاده کنید










    نوع مطلب : طعمه برای ماهی کپور، تمام طعمه های ماهیگیری، 
    برچسب ها : جوشانده، آموزش ساخت جوشانده، طرز تهیه جوشانده، انواع جوشانده، جوشانده مخصوص کپور، جوشانده کپور، ایران فیشینگ، ابی فیشر، ماهیگیران اردبیل، ماهیگیران انزلی، ماهیگیران ایران، ماهیگیران آستارا، ماهیگیران پارس آباد، ماهیگیران تالش، ماهیگیران تهران، ماهیگیران تبریز، ماهیگیران جلفا، ماهیگیران جنوب، ماهیگیران خمارلو، ماهیگیران رامسر، ماهیگیران شیراز، ماهیگیران کردستان، ماهیگیران کرمان، ماهیگیران گرگان، ماهیگیران گیلان، ماهیگیران هشتبر، اموزش ماهیگیری در اردبیل، اموزش فلای، اموزش صید ماهی، آاموزش ماهیگیری در سد ستار خان، اموزش ماهیگیری در سد خدآفرین، آموزش ساخت طعمه برای ماهی، آموزش ساخت طعمه برای کپور، آموزش ساخت ریسه برای ماهی کپور، آموزش ساخت طعمه، آموزش فلای فیشینگ، آموزش صید ماهی کپور، آموزش ماهیگیر در جنوب، آموزش ماهیگیری، آموزش ماهیگیری از مبتدی تا حرفه ای، آموزش ماهیگیری با گروه ایران فیشینگ، آموزش ماهیگیری به صورت انتظاری، آموزش ماهیگیری حرفه ای، اموزش صید ماهی کپور، پاسخ به سولات ماهیگیری، طعمه برای ماهی کپور، بزرگ ماهیگیران ایران، طعمه های مخصوص ماهی کپور، صید ماهی کپور، طعمه برای ماهیان کپور، ماهیگیری دراردبیل، ماهیگیری در شورابیل، آستارا، ماهیگیران بزرگ آستارا، ماهیگیران بزرگ اردبیل، نکات مهم ماهیگیری، اموزش ماهیگیری در ارس، طعمه، طعمه ماهیگیری، طعمه های ماهیگیری، انواع طعمه، انواع طعمه برای ماهی، انواع طعمه برای ماهی کپور، طرز تهیه خمیر برای ماهی کپورایران فیشینگ،
    لینک های مرتبط :




    1392/07/6 20:07
    شماكه دستور درست كردن این طعمه را توی سایتتون نگذاشتید لطفا دستورات بذارید من نمی دونم چطوری وبا چه دستوری این طعمه را بسازم
    1392/05/15 12:21
    فقط یکی از این عنصرارو برای درست کردنش نداشتیم میشه باتشکر نیما از بندر انزلی فقط بازم دستور درست کردن بدید
    1392/05/15 12:14
    فقط این دستور درست کردن را دادید اگر یک عنصرشو نریزیم نمیشه نیما از بندر انزلی دوستون دارم بازم دستور درست کردنای دیگه هم بزارین بای
     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر