تبلیغات
ایران فیشینگ - جوشانده چیست و کاربرد آن در صید ماهی کپور
 
                                                        

علاقمندان ودوستان عزیز شما
می توانید با ارسال مقالات،
روشهای ماهیگیری،خاطرات،
تجربیات ،عکسها و....ما را در
هر چه بهتر شدن این سایت
یاری نمایید .
پیشاپیش از شما متشکریم
مدیر سایت : میلاد صادق زاده
  • l
  • Gmail
  • sendphotofishing@gmail.com
    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • آخرین بروز رسانی :
    جوشانده چیست و کاربرد آن در صید ماهی کپور

      جوشانده ها به بویله نیز معروف هستند معمولا ترکیبی از تخم مرغ پودر های پروتینی چاشنیها و ارد دارند این مخلوط به شکل گلوله های کوچکی در اورده و جوشانده می شوند مزیت این طعمه ها در ان است که ماهی های کوچک نمی توانند در اثر حمله به ان یکباره موجب وا رفتن ان در اب شوند از طرفی اسانس ها در اینگونه طعمه ها موجب جذب هرچه بیشتر ماهی ها می شود.


     نمونه هایی از این طعمه ها  طرز تهیه جوشانده ها



     برای تهیه جوشانده باید مخلوطی از انواع ارد تخم مرغ اسانس های مایع یا پودری مواد رنگی مایع و یا پودری و مواد شیرین کننده را با هم ترکیب کرده و سپس انها را بجوشانید. طرز تهیه نمونه ای از جوشانده ها 1-ارد گندم 300 گرم 2- ارد برنج 200 گرم 3- ارد سویا 200 گرم 4- ارد ذرت 200 گرم 5- تخم مرغ 5 عدد 6- ماده رنگی خوراکی یک قاشق 7- اسا نس محلول 10 میلی لیتر 8- شیرین کننده 5 میلی لیتر در مرحله اول ارد گندم و ارد برنج و ارد سویا و ارد ذ رت را در یک ظرف ریخته و یک قاشق غذاخوری از ماده رنگی خوراکی مانند توت فرنگی و البا لو را به ان اضافه کنید و خوب ان ها را مخلوط کنیید. سپس در ظرف دیگر تخم مرغ ها اسا نس ها و شیرین کننده را اضا فه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید اگر از هم زن برقی استفاده می کنید باید در حدود 2 دقیقه این کار را انجام بدهیداگر از مواد رنگی مایع استفاده می کنید باید ان ها را در این مرحله اضافه کنید در این مرحله باید مخلوط اردی خود را به ترکیب اضافه کنیید. و خوب ان ها را به هم بزنید. برای اینکه ترکیبتان گلوله نشود کم کم ترکیب را اضافه کنید و مخلوط کنیید و به مدت 10 دقیقه ان را ورز دهید. البته این مدت ممکن است تغییر کند و نا زمانی که مخلوط کاملا" سفت شده باشد باید ان را ورز دهید.وقتی که خمیر اماده شد ان را به شکل کروی در اورده برای این کار می توانید از دستگاه های مخصوص استفاده کنیید یا با دست درست کنید . سپس خمیر های کروی شکل را داخل ظرفی بزرگی بریزید توجه داشته باشد که نباید تعداد گلو له ها زیاد باشد چون ممکن است از بین بروند سپس در ان اب ریخته و 3 دقیقه ان را به جوشانید وسپس ان ها را در اورده و 15 دقیقه بر روی توری فلزی قرار دهید تا اب اضافی ان خارج شود بعداز این که جوشانده ها خشک شد ان ها را در فریزری بریزید و تا هنگام استفاده به هیچ عنوان انرا خارج نکنید.




    نوع مطلب : طعمه برای ماهی کپور، تمام طعمه های ماهیگیری، 
    برچسب ها : طرز تهیه جوشانده، طعمه کپور، چوشانده برای کپور، جوشانده برای ماهی کپور، ماهیگیری، ماهیگیری در ایران، ایران فیشینگ، ماهیگیری درایران، ماهیگیران آستارا، ماهیگیران تهران، ماهیگیران جنوب، ماهیگیران شمال، ماهیگیران گیلان، ماهیگیران اسکله، ماهیگیران بزرگ اردبیل، ماهیگیران ارس، ماهیگیران بزرگ ارس، ماهیگیران بزرگ جلفا، ماهیگیران خمارلو، ماهیگیران خدآفرین، ماهیگیران سد خدآفرین، ماهیگیران انزلی، ماهیگیران تالش، ماهیگیران بزرگ آستارا، اردبیل فیشینگ، آستارافیشینگ، تهران فیشینگ، بندر فیشینگ، کرمان فیشینگ، تبریز فیشینگ، ماهیگیران تبریز، ماهیگیران کرمانشاه، ماهیگیران یاسوج، ماهیگیران قشم، ماهیگیران بزرگ تهران، ماهیگیران کرمان، ماهیگیران رشت، رشت فیشینگ، ماهیگیران بزرگ رشت، ماهیگیران حرفه ای، ماهیگیران حرفهای، ماهیگیران حرفه ای ایران، ماهیگیران ایران، ماهیگیری در تالاب انزلی، انزلی فیشینگ، ماهیگیران جلفا، ماهیگیران کردستان، ماهیگیران شیراز، ماهیگیران پارس آباد، فیشر، ابی فیشر، ماهیگیری ابی، iran، fishing، iran fishing، fishing iran، iranfishing، abifisher، fisher، flayfishing، arsfishing، fishing in iran، fishing in astara، astara fishing، milad fisher، milad fishing، fishing in ars، iran and fishing، fishing in tehran، tehran fishing، flay، fishing shop، irani fishing، fishing in asia،
    لینک های مرتبط :




    1390/06/27 00:35
    damet garm - dastet dard nakone
    میلاد صادق زادهممنون از نظری که دادی
     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر